Не е истина! Осем циганина ни изнасилиха и убиха бременна Българка !

Не е истина! Осем циганина ни изнасилиха и убиха бременна Българка !


Осем циганина изнасилиха и убиха бременна българка! Това не е истина, но може да бъде заглавие в пресата, което може да вдигне цяла България на бунт !
Бунт, в който да влязат в етнически конфликт Българи и цигани да излеят омразата си един към друг !


Истината е, че всички в тази страна лягат с омраза, стават с омраза, ходят на работа с омраза, мразят се помежду си, караме се с близки и приятели, всички сме изнервени и изпълнени с омраза !
И това сочат последните статистически данни, че всеки 8 от 10 живеят нещастно, а другите двама са в чужбина !

Не е смешно, а истината е, че всички сме на този хал, положение или в това състояние заради алчността на политическата класа, която ни управлява последните десет години! И този гняв, тази омраза трябва да бъде пренасочена на някъде и къде, ако не върху циганите?
Та те са идеалната мишена, нека да ги мразим, нека се гневим на тях, че 99% от тях живеят също в мизерия, в някакви ламаринени или керпичени къщи, в отчайващо положение, всеки ден се чудят какво да откраднат за да преживеят и утрешният ден и не че няма и такива, които живеят по-добре, но процентно е най-много да бъдат процент до два от останалите !

Средната продължителност на живот на циганите е 45 години, което ще рече, че от малки са атакувани с всякакви вируси, инфекции!
Вярно някой ще кажат, че циганин лесно не мре и че били като котките и имали по девет живота, но и тяхното не е живот повярвайте ми !
Имат много социални привилегии и стимули, но циганите дето се казва са с циганска душа и парите се изпиват за ден, два до три !

Повечето пари на циганите отиват по лихварски схеми в заложни къщи и циганинът колкото и да му дадат пак е беден като църковна мишка !
Студ, глад, мизерия, бедност и нищета – това е основно битът на циганите в цялата страна !
Не спестяваме, че си берат дърва и билки, не спестяваме, че крадат където каквото им падне, не спестяваме, че болшинството са неграмотни, но такива си ги направиха политиците – бедни и прости, само за избори им трябват, това е !

Но едно не можем да отречем, че циганите са задружни, ако Българите се правят на ощипани моми, че правителството ни граби то циганите ще се вдигнат на бунт и ако скочат всичките 1 200 000 цигани на протест правителството не само пада, ами и Цветанов и Борисов ще се наложи да избягат или да се озоват в затвора !
Затова не ги хулете, не ги псувайте, ами ги подкрепете!

Време е за национално циганско стълкновение и до тях да застанем и ние, че иначе няма управия с тия десет години ни грабят и крадат, а сега ни лъжат и с високите цени се канят да ни еб@т !
Затова това е фалшива новина – няма изнасилени и убити, но има гняв, ярост и омраза !

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !


9 коментара

 1. Депутатите не мога да Направят Нищо !!! Партийните Лидери дават ,, Заповеди Какво Да Гласуват и Това е Проблема !!!!!

 2. България е безпризорна!Рибата се вмирисва от главата.И все пак има нещо във страната ни..и то е безредие и не законност.

 3. Още колко хиляди сайтове като този си измислят новините, Заради рекламите които ни се появяват. Господа писатели на новини , дайте истински доказателства за тази новина?

 4. Само да отбележа, че преди време тази новина беше истина и вече се е случила преди години. Бреминната жена абортира а съпругът и почина.

 5. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is required to get setup?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very web savvy so I’m not 100% sure. Any recommendations or advice would be greatly appreciated.

  Appreciate it

Leave a Reply

Or

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *