Не е истина! Осем циганина ни изнасилиха и убиха бременна Българка !

Не е истина! Осем циганина ни изнасилиха и убиха бременна Българка !


Осем циганина изнасилиха и убиха бременна българка! Това не е истина, но може да бъде заглавие в пресата, което може да вдигне цяла България на бунт !
Бунт, в който да влязат в етнически конфликт Българи и цигани да излеят омразата си един към друг !

Истината е, че всички в тази страна лягат с омраза, стават с омраза, ходят на работа с омраза, мразят се помежду си, караме се с близки и приятели, всички сме изнервени и изпълнени с омраза !
И това сочат последните статистически данни, че всеки 8 от 10 живеят нещастно, а другите двама са в чужбина !

Не е смешно, а истината е, че всички сме на този хал, положение или в това състояние заради алчността на политическата класа, която ни управлява последните десет години! И този гняв, тази омраза трябва да бъде пренасочена на някъде и къде, ако не върху циганите?
Та те са идеалната мишена, нека да ги мразим, нека се гневим на тях, че 99% от тях живеят също в мизерия, в някакви ламаринени или керпичени къщи, в отчайващо положение, всеки ден се чудят какво да откраднат за да преживеят и утрешният ден и не че няма и такива, които живеят по-добре, но процентно е най-много да бъдат процент до два от останалите !

Средната продължителност на живот на циганите е 45 години, което ще рече, че от малки са атакувани с всякакви вируси, инфекции!
Вярно някой ще кажат, че циганин лесно не мре и че били като котките и имали по девет живота, но и тяхното не е живот повярвайте ми !
Имат много социални привилегии и стимули, но циганите дето се казва са с циганска душа и парите се изпиват за ден, два до три !

Повечето пари на циганите отиват по лихварски схеми в заложни къщи и циганинът колкото и да му дадат пак е беден като църковна мишка !
Студ, глад, мизерия, бедност и нищета – това е основно битът на циганите в цялата страна !
Не спестяваме, че си берат дърва и билки, не спестяваме, че крадат където каквото им падне, не спестяваме, че болшинството са неграмотни, но такива си ги направиха политиците – бедни и прости, само за избори им трябват, това е !

Но едно не можем да отречем, че циганите са задружни, ако Българите се правят на ощипани моми, че правителството ни граби то циганите ще се вдигнат на бунт и ако скочат всичките 1 200 000 цигани на протест правителството не само пада, ами и Цветанов и Борисов ще се наложи да избягат или да се озоват в затвора !
Затова не ги хулете, не ги псувайте, ами ги подкрепете!

Време е за национално циганско стълкновение и до тях да застанем и ние, че иначе няма управия с тия десет години ни грабят и крадат, а сега ни лъжат и с високите цени се канят да ни еб@т !
Затова това е фалшива новина – няма изнасилени и убити, но има гняв, ярост и омраза !

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

9 коментара

 1. Депутатите не мога да Направят Нищо !!! Партийните Лидери дават ,, Заповеди Какво Да Гласуват и Това е Проблема !!!!!

 2. България е безпризорна!Рибата се вмирисва от главата.И все пак има нещо във страната ни..и то е безредие и не законност.

 3. Още колко хиляди сайтове като този си измислят новините, Заради рекламите които ни се появяват. Господа писатели на новини , дайте истински доказателства за тази новина?

 4. Само да отбележа, че преди време тази новина беше истина и вече се е случила преди години. Бреминната жена абортира а съпругът и почина.

 5. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is required to get setup?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very web savvy so I’m not 100% sure. Any recommendations or advice would be greatly appreciated.

  Appreciate it

 6. Doodle Crate makes an excellent present and encourages mother and father and different caregivers to work
  collectively to create something distinctive.

Comments are closed.