Не е истина! Аптекарят вкара 1300 магарета!

Не е истина! Аптекарят вкара 1300 магарета!


Веселин Магарешки. Фармацевтичният и петролен спекулант стана първият българин, който си купи най-бързата кола в света. Мега луксозното возило е доставено от чужбина и струва около 1 милион лева.

Аптекарят го видял първо на картинка на списание . После решил да отиде и до Дубай за да го види лично с очите си.
След изложбата имало търг, на който Магарешки се изръсил с 500 000 евро и така станал първият аптекар, взел най-новия модел на SSC Ultimate Aero.

Специалната американска спортна кола е с мощност 1300 коня, но по стандартите КАТ е записан 1300 магарета !
Което я прави почти двойно по-бърза от моделите на “Ферари” и “Ламборгини”.

Вдига 100 километра в час само за 2,8 секунди, а максималната скорост, която може да достигне, е 430 км./час. Аптекарят Марешки
Магарешки чакал цял месец, за да се качи на колата, но когато му я доставили, разбрал, че може да я кара само по пистите. Хора, присъствали на пристигането на SSC Ultimate Aero, споделят, че той се надявал близкият му приятел Бойко Борисов да направи магистралите, но като разбрал, че това няма да стане скоро или по-точно никога силно се натъжил и тогава решил да влезе в политиката.

Все пак Бойко Борисов му обещал, че ако играят в тандем да му пусне на партия аварийната лента на магистрала Хемус, но тогава Магарешки се запазарил, че ще иска да му вземе и една-две туби бензин от Веско Златев, защото неговият не ставал !

И така аптекаря е гъзарят с най-бързата кола в страната, ама няма къде да я кара и бензина му не става даже и да си я припали в гаража, защото бордовият компютър отказвал с такъв бензин !
За капак и едно хапче за глава няма кой да му даде !
На въпроса „ти нали имаш аптеки“?, аптекаря Магарешки отговорил, че „те моите хапчета са за червените бабички, аз не пия от тях“ !

В крайна сметка Бойко и Магарешки си стиснали ръцете при едно условие – Аптекаря да даде на Бойко да направи едно кръгче, а Бойко щял да го повози на Горските джипове !
Но по всичко личи, че Бойко ще излъже и него, защото джиповете от НСО ги върнаха !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност