Не е истина!След изборите арестуват Марешки заради Слави Трифонов

Не е истина!След изборите арестуват Марешки заради Слави Трифонов

Не е истина!
След изборите арестуват Марешки именно затова, че той се опитвал да влезе в парламента за да получи имунитет и да се спаси !

Проблемът обаче е много голям за Марешки, защото Слави Трифонов ще осуети пъкленият му план !
Слави Трифонов сериозно поставил въпроса за следващият парламент да се саморазпусне след като приеме закон за мажоритарен избор, ако това се случи плановете на Марешки се объркват тотално !
И няма как да не се случи, защото дългият ще направи митинг-концерт пред парламента и на него стотици хиляди хора като тези, който гласуваха на референдумът ще попитата по така депутатите кой ги е избра и за какво?арестуват Марешки

Не става ясно Слави като какъв ще се яви на протеста – като гражданин или като ядосан гражданин както и за Марешки за какво ще бъде арестуван, но все пак това е фалшива новина и тя иде да напомни, че всеки в тази държава може да протестира за каквото си иска и когато си иска както и че всеки може да бъде арестуван от управляващите когато си поискат и за каквото си поискат !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност