Истини или не! Папата не ще да погали Борисов вече!

Истини или не! Папата не ще да погали Борисов вече!

Българската Църква анатемоса Борисов, очаква се становището и на Ватикана!
Забрана за Борисов ,Цецка Цачева и Цветан Цветанов да бъдат допускани в православни и католически храмове!
Истина или вижте какво публикува сайтът АФЕРА !

„Светия Синод трябва да постъпи и по-остро. Министерски съвет да има забрана да посещава храмовете, докато не си изтегли Истанбулската конвенция и това да важи за Борисов, Цецка Цачева и всички, които предлагат да се гласува Истанбулската конвенция“, бе категоричната позиция на отец Дионисий по повод на декларацията на Светия Синод, която той приветства.

„Първото, Министерският съвет, който е гласувал такова нещо, би следвало да бъде в забрана да посещава храмовете на Българската православна църква, ако не си изтегли предложението за ратификация. Има две дами, които не знам защо са толкова активни, особено за г-жа Цачева се учудвам, защото винаги съм я възприемал като консервативна, и за г-жа Захариева. Що се отнася до народното представителство, тези, които си позволят да гласуват подобно нещо би следвало веднага да бъдат отлъчени от църквата”, каза отец Дионисий.
Отец Дионисий нарече и либералистката общност, която подържа Истанбулската конвенция „сган“, като подчерта, че според него няма правоверен християнин, който да не смята така по отношение на щенията за приемане на Истанбулската конвенция.
Недопустимо е премиерът Борисов да ходи да открива храм в Истанбул, да влиза в него, и тук да иска да бъде приета Истанбулската конвенция, която пък не е приета там, каза още отец Дионисий.
С абсолютно хладнокръвие отец Дионисий буквално ступира и водещите на Нова телевизия, а сега предстои истеричния джендърски вой по всички телевизии.
Източник: afera.bg

Време е за общодържавна АНАТЕМА на ГЕРБ и цялото ГЕРБЕРАСТКО съсловие в страната !
Защо не се допитват до народа, нали това нас касае, защото са обещали на Европа за това !

Вас някой пита ли Ви за нещо освен за кого да гласувате, което не е от особено значение след като резултатите ще бъдат подменени, манипулирани или нанесени нагледно в списъците според това, което са обявили преди това в социологическите изследвания !
Не става ясно дали Църквата ще поиска орденът за особени заслуги, който даде на Борисов?

Истината е, че никой не ви пита за нищо, а уж „глас народен, глас Божи“, но когато гласувате за безбожници е така !
Това не е новина, това е гледна точка и този сайт не съществува и интернет е една заблуда !

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност