Истина или не ! 17 Бойкови заповеди !

 Истина или не !17Бойкови заповеди !


17 Бойкови заповеди от ГЕРБ, похитителите на откраднатият живот !

1. Аз съм Господ, Бог твой, Бойко който те изведох от Българската земя, от дома ти и те поведох към робството;
2. Да нямаш други богове, освен Мене и Местан за твой пророк !

3. Не си прави кумир освен мен и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята;

4. Не им се кланяй и не им служи, защото Аз Бойко ще разбера , Бог твой, Бог ревнител, Който за греха на бащи наказвам до трета и четвърта рода децата, които Ме мразят, много хора ще вкарам по затворите да се знае !

5. И който показва милост до хилядно коляно към ония, които Ме обичат и пазят Моите заповеди. Ще възнаградя с държавна служба !

6. Не изговаряй напразно името на Бойково , твоя Бог, освен когато даваш пордният плик с дарение или суджуци защото Господ няма да остави ненаказан оногова, който изговаря името Му напразно.

7. Помни съботния ден, за да отидеш в най близкият офис на ГЕРБ и да оставиш своят десятница за спокойствието на твоите и моите деца и бизнесът ни !

8. Шест дена работи и върши (в тях) всичките дела с който за да бъдеш ГЕРБОУДОБЕН ;

9. А седмият ден е неделя на Господа, твоя Бог: недей върши в него никаква работа ни ти, ни син ти, ни дъщеря ти, ни робът ти, ни робинята ти, ни (волът ти, ни оселът ти, нито какъвто и да е) твой добитък, нито пришълецът ти, който се намира в жилищата ти за да могат да си починат от вас службите за контрол и подслушване !

10. Защото в шест дена създаде Господ магистралите и земята, морето и всичко, що е в тях, а в седмия ден си почина; затова Бойко благослови неделният ден и го освети.

11. Почитай кварталният като твой баща и майка, (за да ти бъде добре и) за да живееш дълго на земята, която Бойко , Бог твой, ти дава.

12. Не убивай.без аз да съм ти казал :

13. Не прелюбодействувай освен ако не си сигурен че тя ще роди мой избирател !

14. Не кради за никой друг освен за мен и ГЕРБ !

15. Не лъжесвидетелствовай против съпартийците си.

16. Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, (нито нивата му) нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, (нито никакъв негов добитък) – нищо, което е на ближния ти защото те ми принадлежат и все едно искаш моето а това е грях !

17. Защото всички вие и всичко което си мислите че е ваше е мое твой Бог Бойко Борисов !
Източник Facebook – Art Deco ГЕРБ от похитителите на откраднатият живот !

От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност