Истина или не, е че в лагерите за настаняване в България се превръщат в тренировъчни за джихадистите

Истина или не, е че в лагерите за настаняване в България се превръщат в тренировъчни за джихадистите Stefan projnov Стефан пройнов


На вниманието на Войнските съюзи и гражданските патрули както и службите!
Готвят ли джихад, кажете?
Шокираща информация от лагера в Харманли ! България да се готви за джихад!
Службите пак нехаят докато България да се готви за джихад!
В медиите се прокрадват тревожни факти, а Борисов и Симеонов крият, че в страната са влизали афганистанци от Кандахар със самолет до Сарафово !Лагери за настаняване Стефан Пройнов

Според друга информация, която се твърди, че в лагерът за временно настаняване следващият бунт ще бъде далеч по-страшен !
Хора, които работят в продоволствието и кухните знаят, че в лагера в Харманли и в другите лагери е започнало обучение на всички мъже !
Провеждат се тактически и физически занимания за тези, които са отказали да се присъединят към новата фаза и са били намушквани с нож НЕСМЪРТОНОСТНО, НО ЗА НАЗИДАНИЕ И РЕСПЕКТ !

По-късно е представяно за битови сбивания пред медиците, но ако службите ни желаеха можеха да разговарят с ранените и да наблюдават камерите, които са поставили по-често тези неща и не могат да се случат без органите на реда и да знаят освен, ако умишлено нехаят !
Трескави тренировки вървят във всички бежански лагери !
Тези хора се готвят за нещо страшно, за някой зловещ сценарий, в който утре ще попаднем неподготвени и ние и служителите на МВР, и Жандармерия след като на поредният Бунт попаднат на тактически хватки и стратегии от МИРНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ !

От дни върви и заселването им като от харманлийско потвърдиха, че на всички които са направили срокът за пребиваване им се издават лични карти, но за целта те трябва да представят адресна регистрация и да покажат къде живеят и така регистрацията на МИРНИТЕ ТРЕНИРАЩИ вече струва 200- 250 Евро за някой селски имот и 100- 200 Евро за отдаване на селска къща под наем !

Така бедните хора и предимно ромите отдават фиктивно адресните си регистрации, но не фиктивно им се плаща за това !
Ромите в харманлийските села го превръщат в бизнес вече !
Тази процедура за уседналост се използва за изборен туризъм и купуване и продаване на гласове като прилага се от не един от кметовете на ГЕРБ, а сега се прилага и за МИРНИТЕ ТРЕНИРАЩИ, но за коя ли партия ще гласуват на следващите избори?
Припомняме, че на предните избори в България са гласували над 11 000 мигранти за следващите броят им ще бъде далеч над 40 000 !
Ето как Българите да се готвят за джихад или за пряка Демокрация. От ГЕРБ чакат с отворени прегръдки и все пак те са тези, който контролирано ни заселват с МИРНИ жители, който странно защо се обучават в тактически военни занятия !

Според непотвърдена информация в България са влезли 18 инструктора, които са започнали дейност по обучение на своите събратя !
Това са Фалшиви новини и те не целят да предизвикат паника или агресия, но всеки е свободен да ги прочете и хората от службите също !

Източник: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност