Истина или не! Цветанов в паника! Може да бягаш, но да се скриеш никога!

Истина или не! Цветанов в паника! Може да бягаш, но да се скриеш никога!


Цветанов в паника! Доноси до Брюксел и фалшиви доклади и мисли си, че няма кой от там да го навади !


Ние публикуваме целият текст качен в страницата на Новини – Войнски съюз „Васил Левски“ и БНО “Шипка“ в Социалната мрежа Фейсбук ! Цветанов в паника!

Дълго се чудехме дали да публикуваме тази гнусна постъпка на управляващите ни, но накрая решихме за да може народа да види колко са подли и нагли.
Време е за обединение, щом цяла Европа я страх от българите.

Четете и анализирайте:
Част от оперативен доклад изпратен от София до Брюксел.
(…Във връзка с обявената в медиите информация за нарушаване на обществения ред от граждански или други сдружения,както от патриотични организации с ксенофобска насоченост организирани от двете български организации БНД Шипка и Воински Съюз Васил Левски,България има основания да смята че май не мюсюлманите бежанци са проблем в Европейският Съюз,а основният проблем са посочените организации които активно в социалните мрежи и чрез контакти на свой сподвижници на територията на ЕС създават военизирани групировки в които влизат крайни националисти,хора с сериозни криминални прояви както и бивши военнни. Цветанов в паника!

Нарушаване на общественият ред,активната агитация и пропаганда срещу демократично установеното управление в ЕС и в България където те обвиняват правителството че е незаконно и корумпирано ,както и призивите за сваляне на властта в страните на Европейският Съюз.може да се направи оперативно заключение че е дело на посочените две български организации. От проведените наблюдателно-оперативни действия стана ясно че в кратък срок(един месец) назад на територията на България отново са пребивавали чужденци които са оперативно интересни за службите на сигурността в Австрия, Германия и като цяло в ЕС Цветанов в паника!

Има оперативно основание да се приеме че тези две организации имат значително количество не регистрирани автоматични оръжия от различен вид и калибър,които оръжия може би ще се използват при организирани бунтове в България и на територията на Европейският Съюз. Случаите от последната седмица с нападенията над мирните емигранти в Германия ,Австрия,Швеция и Норвегия доказва че обоснованата оперативна преценка е правилна.
Редовно пристигащите за кратко при двете организации хора от вътрешността на ЕС вероятно посещават страната ни с цел инструктаж, тренировки и опит,а след получаването на инструкции и обучение започват активно да действат в другите държави на ЕС,Това прави откриването на извършителите на убийствата в Австрия и Швеция,както и извършителите на палежите на ислямските храмове в цяла Европа все по трудно откриваемо и може би невъзможно. Цветанов в паника!

Защото нападенията са част от масивна професионално координирана мрежа която е изключително добре законспирирана Множеството от членовете са бивши военни от силите за специални операции Въоръжените сили, полицаи от оперативните служби и специализираните подразделения на МВР. А останалата част са мъже и жени със сериозни криминални прояви поради което са професионалисти с опит в извършване на нападения и убийства над мигранти и палежи на джамии.
Сведенията за хората отговорни за ситуацията изпращаме до колегите в списък
Българският гражданин Владимир Русев го има на първо място в списъка като организатор, ръководител, координатор и вдъхновител за извършване на палежи,погроми и убийства на мюсюлмани и организирането на Съпротивата на гражданите, военните и полицаите от всички нации в цяла Европа…Общо в списъка на този етап от България са изпратили 21 човека и малко повече от Германия, но в доклада се твърди, че имат връзка и с военните ветерани от цяла западна Европа,…)

Ние публикуваме целият текст качен в страницата на Новини – Войнски съюз „Васил Левски“ и БНО “Шипка“ в Социалната мрежа Фейсбук !

Това е нашият физкултурник! Спорта е на първо място и освен, че спортуват като постоянно им докладват профилите и страниците в мрежата доносите летят към Брюксел !

Обвиняват Гражданските организации в подготвяне на бунт едва ли не !
Страх тресе хунтата видимо и как няма да ги е страх?
Узурпирали властта знаят, че няма как с реална демокрация да бъдат сменени от власт като то не бяха печатане на бюлетини или подмяната им, или пък подмяна на избирателни списъци и реално нито един човек да не гласува за тях те пак ще спечелят, защото няма кой да ги спре в пъклените им дела, но народът се пробужда и всеки миг, всеки час някой казва „абе майната им, те загробиха страната и децата ни та ние за какво да живеем, ако не виждаме бъдеще за децата си“?

И така трепери Цветанов, трепери от страх и доноси пише през час до Брюксел като изготвят доклади фалшиви и чакат сигнал да бият и убиват, да стрелят и да арестуват за да смачкат народният гняв! Фалшива новина или не е това, но Българските опълченци са си го постнали на стената, макар че докато не разпнат Цветанов бял ден никой не ще види от тях и от нас ще погинем в мрак ! Ако четеш това означава, че тази информация се е промъкнала през блокади и забрани и до стигнала до теб и не случайно си избран да бъдеш призован! Сподели го на стената си, бъди преносител, бъди един от тези, които искат да освободят страната си от Хунтата на прокълнатите !

България над всичко и над всеки!

Разбери да бъдеш един от нас е призвание не от Бог или от съдбата, а е дълг към теб и децата !
Време е за опълчение, стига унижение и мъчение !
Можете да се запишете в редиците на българското опълчение ЕТО ТУК !
Ние от fakenews.bg публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !


9 коментара

 1. I’ve read a few just right stuff here. Definitely value
  bookmarking for revisiting. I wonder how much effort
  you place to crfeate the sort of magnificent inormative website.

 2. Heya! I know this is kind of off-topic however
  I needed to ask. Does operating a well-established website such as yours take
  a large amount of work? I’m brand new to writing a blog but
  I do write in my diary every day. I’d like to start a blog so I
  can easily share my experience and feelings online.
  Please let me know if you have any kind of ideas or tips for
  brand new aspiring blog owners. Thankyou!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *