Истина или не! Царят заяви, че няма никакви имотни претенции +ВИДЕО

Истина или не! Царят заяви, че няма никакви имотни претенции +ВИДЕО


И така Царят заяви пред камера, че няма никакви имотни претенции към България

Правосъдният и регионалният министър Цецка Цачева и Николай Нанков, както и Атанас Кацарчев, началник на кабинета на министъра на земеделието, храните и горите ще обявяват какви са намеренията на управляващите във връзка с решаването на въпроса с царските имоти.
Брифингът ще бъде в правосъдното министерство, а за него беше съобщено в неделя, информира Дневник. Миналата седмица се появи информация, че държавата ще търси извънсъдебно споразумение по казуса и ще уреди връщането на имотите на Симеон Сакскобургготски със специален закон, с какъвто те са отнети през 1947 г.

През седмицата в отсъствието на лидера си, който беше част от правителствената делегация в Саудитска Арабия, ВМРО излезе с декларация, в която остро протестира срещу подобно намерение. Вчера Красимир Каракачанов обяви, че ВМРО няма да подкрепи такова решение, ако то не е обсъдено на коалиционния съвет на управляващата коалиция.Истина или не! Царят заяви, че няма никакви имотни претенции +ВИДЕО

До момента премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов не е коментирал действията на регионалния министър, който от името на държавата поиска спиране на делата за двореца “Врана” и за Царска Бистрица за 6 месеца, за да се търси споразумение. Останалите две партии във властта – НФСБ и “Атака”, също не са обявили позицията си.
Източник: sosbg.eu


Истина или не е това, но днес ние ставаме свидетели на друг развой на събитията в страната !

Правосъдния министър прехвърли горещият картоф към парламента! В крайна сметка от видеото става ясно, че поне царят е категоричен, че нищо не иска от България ! Сега ние сме фалшиви, ами някой от тези истинските да вземе да обясни, че фалшивите новини ги създават фалшиви политици не ние !
И така както казва един „Герой” – Вервайте ми!
Та и ние така само отразяваме една гледна точна, а точки гледни много !
Сега може и наследниците на няколко султана да се появят с имотни претенции!

Този сайт не съществува и нито един политик не иска да забогатее, интернет е една измама и това с царят е плод на Вашето въображение !

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност