Истина или не! Ти от кой материал си?

Истина или не! Ти от кой материал си?


Бойко Борисов Ви нарече лош материал!
За други сме биомаса, за трети сме дебили, за други хлапета та не сме си пили и дали ни викат чеп за зеле, делим са на зелени и узрели !

Материал добър или лош е гледна точка или по-точно казано сме разделени на поне няколко нива!
Най-голям е броят на така наречените лош материал !
Това са онези бабички, който изплюскали бюджета !
Това са онези мързеливи цигани дето не работели и само взимали помощи ! Това са онези инвалидите дето само източвали хазната и всички останали, който ги мързи накратко казано от Борисов само се оплакват и само мрънкате ! На второ място са онези, които уж си били отворили очите като ходят по протести и пишат в социалните мрежи и се изживяват като будители или бандитите дето ловят мигранти яхват протести и са председатели на граждански сдружения НПО-ТА и разни фондации !
Те имат за цел да канализират гнева на онези от дебилната каста, така нареченият ЛОШ МАТЕРИАЛ !

Да ги успокояват, да ги повеждат после да държат пак там където им е мястото в калта и бедността !
Над тях са вече така наречените най-добрите от добрите вече изградените и професионалните лъжци и крадци, вече доказано добрите в обществените манипулации, така наречените елит политици те имат политически партии и при тях общо взето се канализират всичките от предходното ниво на тези по-будните, тези по-видимите и разпознаваемите в обществото!

За жалост качеството и на тях все повече пада и така нареченият материал и при тях не е от най-добрият!
Но като цяло качеството е ниско, но е на нива задоволително !
Така се образуват политическите партии според зони на влияние над биомасата или така нареченият лош материал !
Затова и партиите са се делят на леви и десни патриотични и етнически и консервативни и демократични накратко казано те се канализират в Парламента !

А над Парламента пише „СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА“ и така е в цяла Европа и по целият свят те се съединяват за да контролират лошият материал или така нареченият електорат, но забележете никой не казва хора !

Ние сме парламентарна република, а Парламент идва от турската дума парлама – ПАРЛАМА̀ ж. Разг. Проява, постъпка, с която се цели постигане на ефект, изтъкване, вдигане на шум; шумотевица, шум. Та дето се казва много шум !
А над тях са лидерите на партиите и хората, които обслужват олигарсите или истинският елит !

Олигарсите не са част от елита, но те са съществуват за да доставят по-добро качество на живот на елитът !
Междувременно и Управляващите това правят – защитават елитът в една симбиоза с Олигарсите и те обгрижват елитът !

Кои са елитът?
Това са едни древни фамилии, които от векове дърпат конците на второто ниво как да контролират първото ниво !
Вие от кой материал сте!

От тези, които са лошият материал, които са потребители и ги сравняват с паразити, които живеят само да ядът и серат ли ?
Или от втората група, която си мисли, че може да промени нещо и влага цялото съществуване да отваря очите на слепеца, които не иска да прогледне, но и си мечтае за стандарта на онези на които служи ?
Или от третият вид, които има всичко необходимо в материалният свят, но е продал духовното си, душата си в името на дребни страсти ?

За нагоре няма да говорим, че там са малцина !
Ако ти е ясна картинката сподели на приятел тази публикация, но нека не се обиждаме и от обидната квалификация като материал и биомаса и такава е подредбата от векове за всеки народ, за всяка раса! По-скоро си задай въпроса ти от кой материал си замесен и сподели кой си ти и какво искаш да бъдеш! Ако има интерес ще има продължения за материала през вековете и подредбата на овцете! Истина или не е това, но този сайт не съществува и всичко прочетено е отчетено като плод на Вашето въображение !
От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност