Истина или не! Служители на затворите излизат на протест!

Истина или не! Служители на затворите излизат на протест!


Служителите на затвора излизат на протест!
Ако държавата не ни плаща то затворниците са готови да поемат разходите на съдебна охрана и на затворите !
Попитани полицаите дали това не е конфликт на интереси те отговорили, че тези взаимоотношения с пандизчиите не са конфликт на интереси, а напротив точно обратното тук се срещат интересите и на двете страни !

От главна дирекция на затворите са заявили, че ако не им се обърне внимание то те имали доста заможни клиенти и те били готови да направят някакви дарения срещу някакви отстъпки от страна на управата на затворите !

И така дали Бойко и правителството ще погледнат сериозно на исканията на съдебна охрана?
От главна дирекция на затворите завиха гневни за Цветан Цветанов, че ние политици няма да станем, ама те могат да станат затворници и тогава ще видим кой какъв е?
Между другото Петър Стоянов и Бисер Миланов „Петното” са завили, че започват създаването на синдикат на затворниците и събиране на членски внос от пандизчиите и парите щели да бъдат използвани за подпомагане на служители и на затворниците в нужда !затворите

След като чул това Цветанов се е притеснил особено и се е обадил на Борисов да приеме исканията на полицаите от съдебна охрана !
Какво решение ще вземе Борисов ние не знаем, но междувременно е получена голяма пратка дарение вазелин от неизвестен дарител !

Този сайт не съществува и всичко прочетено е плод на Вашата фантазия, но вазелинът е истински !

От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

2 comments

  1. Your hack will trigger and begin to finalize, when you finished
    the undertaking that is quick! Its user friendly interface makes our King of Avalon source generator operate perfectly in your
    smart-phone(Android, iOS) or tablet Now it wont take long until you look
    about and find a lot of videos on YouTube that claim that tool does that
    to find that they don’t work and that this tool does this.
    The sport is currently evolving all the time and a number of the
    tools that used to operate do not operate.

Comments are closed.