Истина или не! Росен Ангелов или е убит, или ще бъде!

Росен Ангелов
Мафията има пръст в това убийство!
Истина или непотвърден слух, че жената е била първа братовчедка на един бос от мафията близък до Борисов!
Хората говорят за най-близкия до него Р.П. Истина или не е това, има ли роднинска връзка ?

По всичко личи, че тези хора са живели в София и са избягали от там, а от кого са бягали и от какво са се страхували?
Човек не сменя адресът си просто ей така, а когато го прави със семейството си това означава, че бягат най-вероятно от нещо или някого !
И друго е много съмнително и не е логично убиецът да е бил сам за толкова много хора – местел е трупове напред назад из къщата като някой му е помагал най-вероятно ! ДНК-ТО на Росен Ангелов може да е подхвърлено от криминалистите като все пак те разполагат с ДНК на всички освидетелствани !

Но ако мафията е в играта Росен Ангелов или вече е убит, или ще бъде убит при ареста за да не проговори, за да не каже „аз не съм“!

Става все по-оплетено това убийство, замириса на случая Белнейски, но този по-кратко ще свърши – без жив свидетел, защото в паралелната държава на Мафията е така – свидетели няма ! Вярно във всеки род има мафиот или ченге, ама какъв мафиот трябва да си за да вдигнеш цялата полиция и всички барети, и гвардията, и жандармерията на една държава за да запушат някоя уста?

Истината може да бъде само една, а другото е гледна точка!
Това най-вероятно е фалшива новина и не е потвърдена, този сайт не съществува и интернет е една заблуда!

От:fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност