Истина или не! Пребиха зверски Борисов

Истина или не! Пребиха зверски Борисов Стефан Пройнов


Лицето на Борисов попадна в „умирай трудно” и изтърпя множество удари със стол !
Според очевидци бодигарда е седял и е гледал без да се намеси !

79-годишен дядо се оплака, че е бил пребит жестоко пред заведение в Смирненски, защото носел тениска с Бойко Борисов.
На 29 юли сутринта Георги Димчев отивал да напазарува храна, когато минал покрай квартално заведение. От една от масите се чуло подвикване “Що го носиш тоя, бе”, след което последвали куп обиди за министър-председателя Бойко Борисов, чийто лик бил на дрехите на дядото.

Димчев се обърнал и попитал мъжа – около 50-годишен с червени дрехи, защо говори така за премиера. Тогава вербалната агресия преминала във физическа. Пред изумените погледи на десетки пловдивчани нападателят се изправил и започнал да налага дядото със стол. На масата на побойните, който според Георги Димчев се казва Любо, стоял и охранител от близък магазин. Той обаче не се намесил да спре побоя.
Макар дядото да се развикал, отнело доста време преди случаен минувач да повика линейка. Полицаят, който дошъл, само устно предупредил побойника, твърди дядо Георги. По думите му униформеният го посъветвал да не минава повече покрай заведението, за да не дразни Любо.
Източник: marica.bg

Омразата към Бойко Борисов е огромна и всички, които изповядват култа към Борисов ще бъдат подложени на агресия ! Ние не проповядваме омраза и подбуди към насилие, защото човечеца е силно заблуден и подмамен да вярва в ГЕРБ и Бойко Борисов, но има такива, които животът им бе съсипан от Борисов, бизнесът им и омразата им е голяма ! Затова и ние бихме посъветвали всички, които имат фланелки с ликът на Сатаната да си ги носят само във вкъщи или под дебели дрехи да не се виждат, защото омразата е огромна и не се знае кой от къде няма да се стърпи ! Това е един акт на насилие, в който агресията е била насочена към вирусът Бойко Борисов, но за съжаление боят е отнесен от преносителят на този вирус ! Човечецът просто е попаднал в сходна ситуация като във филма „Умирай трудно“ където главният актьор бе с табела мразя черните в негърски квартал ! Добре е да подбираме облеклото си внимателно за да не попаднем и ние в такава ситуация ! Ние от редакцията на fakenews.bg не бихме облекли такава фланелка и не бихме сложили такава шапка за нищо на света и затова не ни бият !

Борисов носи само нещастие на хората !

Правете любов а не война !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност