Истина или не! Обявиха награда за главата на беглеца!

Истина или не! Обявиха награда за главата на беглеца!


Вижте колко пари обявиха за главата на беглеца!
Детективски агенции и наемници, и ловци на глави от цяла свят ще се включат! Цветан Цветанов е решил да си направи ПИАР и да дарят 100 000 лева от субсидията на ГЕРБ, ако някой даде информация, която да послужи за залавянето на беглецът!

След като Цветанов обяви цифрата по телевизията на горещите телефони са се обадили дузина детективски агенции и дори самият Чък Норис е проявил интерес! За сега обаче знаем само едно, че в издирването ще се включат наемници от цял свят!
Във Фейсбук вече се организират хора и ловни дружинки, който искат да участват в надпреварата по залавянето на беглецът!

Дори самият Цветан Цветанов си е пуснал неплатена отпуска и заяви, че ще участва и той, но като гражданин, а не като политик ! Динко и Перата също щели да участват в ловът !
От ССН са се обадили на Бойко Борисов и са поискали да купят правата над това реалити !
И дори са искали да го излъчват по целият Свят!
От МВР завиха, че наградата трябва да важи и за тях иначе излизат на протест заради дискриминационната политика на ГЕРБ спрямо служителите на реда !
Букмейкърите също се включиха и вече приемат залози 3:1, че няма да го хванат !
От „Ислямска държава“ са се обадили и са казали, че поемат отговорността за шесторното убийство в Нови Искър !
Очаква се Божидар Димитров да се яви в някоя телевизия и да обяви, че беглецът се крие в Руското посолство и че това е Кремълска конспирация, която има за цел да урони авторитетът на Бойко Борисов пред САЩ и ЕС!

В крайна сметка гражданите не могат да разчитат на телефон 112, защото не бил много надежден, но пък могат да се обадят в най-близкото РДВР и анонимността им е гарантирана и от БТВ го потвърдиха!
Този сайт не съществува, а фалшивите новини не съществуват и Цветан Цветанов няма да даде 100 000 за главата на беглеца!
От:fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност