Истина или не ? ОКОНЧАТЕЛНО! Връщат казармата от септември 2018!

Истина или не ? ОКОНЧАТЕЛНО! Връщат казармата от септември 2018!
Истина или не ? ОКОНЧАТЕЛНО! Връщат казармата от септември 2018!

Истина или не е, че връщат казармата ?
От септември месец 2018 година почти сигурно ще бъде възстановена задължителната наборна военна служба.
Причината е, че вече правителството изнемогва и няма откъде да намери пари, за да издържа професионална армия.

По план парите за издръжката на военните ще стигнат за още 1 година, а след това ако няма драстични промени в системата е много вероятно България да остане без армия.
Източници от военното ни министерство коментираха, че в момента се разглежда идеята за възстановяване на задължителната наборна военна служба и от септември 2018 година всички завършили гимназия и физически годни момчета ще получат призовки от най-близкото военно окръжие и ще трябва да се явят на наборна комисия, която да установи тяхната физическа годност или негодност.
Казармата ще трае 12 месеца, докато съответният набор бъде заменен от следващият.
Източник от: zarata.org

Истини или не ?

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

4 comments

  1. Това трябваше отдавна да го направят,а не да чакат да свършат парите за наемна армия.Държава без армия е като дърво без корен

    1. Издръжката на наборен войник е в пъти повече от колкото на професионален.Не си правете илюзии.Благодаря за вниманието.

  2. Държава, която не храни своя армия, ще храни чужда-това е стара истина. А как ще храни своята е вече работа на правителството. България не трябва да остава без армия.

Comments are closed.