Истина или не !Намериха 4-ри тона злато

Истина или не !Намериха 4-ри тона злато Стефан Пройнов


Изследователският кораб на търсачите на златото.

Служители на британската компания Advanced Marine Services (AMS) откриха голямо количество злато в потънал немски кораб от Втората световна война. Находката е в близост до брега на Исландия, съобщи в. “Сън”.
Според изданието, намереният на SS Minden благороден метал тежи близо 4 тона.
Плавателният съд се движил от Бразилия до Германия през 1939 г. със златния товар на борда. Той потънал на около 190 километра югоизточно от бреговете на Исландия
Източник: segabg.com
От вестник “Сън” не споменават обаче колко злато се изнася от България с кораби за Африка където се преработва от американско-канадската и австралийската компания, която ограбва България !
Не споменават и че това злато е било откраднато от нацистите също както нашето злато ! Или златото просто си е сменило собственика както прави от векове, но това идва да напомни, че един ден и това злато ще смени и новите си собственици !

Ние от fakenews.bg ще припомним една мъдрост на Сенека младши, Римски философ, който казва „Не е беден този, който има малко, а беден е този, който иска много“!

Та алчността на политиците ни е безгранична и затова сме на това положение и ние смятаме, че ако България си разработи златните находища и парите от тях се управляват държавнически страната ни ще бъде едно прекрасно място за живеене, но продажният ни Бай Хой предпочита да изпълнява заповедите на презокеанският си господар докато народът му измира от бедност !

Има поверия, че има злато, което е прокълнато, но има и политици, които също са прокълнати и нашият премиер е един от тях !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност