Истина или не! Мис Тигрова към Борисов: Избирай между мен и Цецо, няма място в ГЕРБ за двама ни!

Истина или не! Мис Тигрова към Борисов: Избирай между мен и Цецо, няма място в ГЕРБ за двама ни!


Истина или не! Мис Тигрова към Борисов: Избирай между мен и Цецо, няма място в ГЕРБ за двама ни!

Мис Тигрова в Любовен триъгълник в ГЕРБ !
ФЕЙСБУК – Сърцераздирателно обръщение към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов отправи председателката на ГЕРБ-Жени Мис Тигрова.

Популярната мислителка и анализаторка отправи ултиматум към премиера във връзка с търканията си с Цветан Цветанов през последните дни.

“Дадох сърцето си на ГЕРБ, давах от сърцето си и на Цецо. Но това, което ми причини той, е непростимо. И за нас двамата няма място в партията, има място само за един. Вярвам, че както винаги, г-н Борисов, ще вземете мъдро решение, за да продължи партията напред” – споделя мис Тигрова във видео, не криейки сълзите си.
Източник: nenovinite.com

Репортер на Нова Телевизия се срещна с едно момиче, което беше обявено за интернет сензация. Клиповете й в социалните мрежи са дори по-гледани от тези на футболиста Валери Божинов.

Тя самата се е кръстила Мис Тигрова и привлече вниманието с крайно странните си коментари по различни въпроси от ежедневието. Както и съветите си, политическите си коментари и личният пример !

Ние от fakenews.bg ще Ви запознаем с това уникално създание от ГЕРБ!
Дали всички журналисти в ГЕРБ са като нея ние не знаем, но със сигурност като танцьорки ще изкарат повече парички от това да пишат опорни точки и да хейтърстват в социалните мрежи !

Истина или не е това създание!
Ние не знаем за кой Цецо говори и с кой Цецо е правил порно клип за нашата звезда дано не е онзи с шестте апартамента, че какви тигри могат да се народят у герба !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност