Истина или не! Луд ли е Винету?

Истина или не! Луд ли е Винету? Стефан Пройнов


Винету и социалните реформи при индианците Българите сме като индианците заради вождът ни Бойко Борисов, неговите реформи са като на един син на американските богове, който все се бори срещу голямата мечка !

Та Винету ще вземе от инвалидите, ще вземе от пенсионерите и ще нахрани циганите и така коренното население ще мизерува все повече и повече ! Тези реформи, който нашият Вожд прилага да съкрати парите на всички Майки с деца с увреждания, фонд инвитро, администрация, полиция, военни и всички, които работят са неадекватни според един друг индианец!

След като обяснили всички реформи на стария индианец казал за Бойко вожда, че е луд !
Попитали го защо говори така, никой не говори за Винету, че е луд, а напротив всички в племето били говорили само хубави работи иначе се разделяли със скалповете си !

Старият индианец казал следното:
„Само луд човек може да си мисли, че като отреже парче от горната част на едно одеалото и го пришие към долната част на това одеалото ще стане по-дълго”!

Дали е прав стария индианец или не преценете сами, но реформите на парче в ГЕРБ са точно такива нали?
От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност