Истина или не! Куче дето БСП е заяло бял ден не е видяло!


Истина или не! Куче дето БСП е заяло бял ден не е видяло!
Двуликият червен Бог !
Гергов пак запя, че БСП и ГЕРБ ще се сливат !
Пак запя, че партията майка е добре, а за партия се стяга партия с червенушки с големи гушки наречена партията на милионерите !
Не се дава пловдивският Гергов и така не пада на гърба си да се кротне като го натирят и му кажат марш и той реши да се бунтува, да се бори за честа или парите си не стана ясно, но нека си припомни, че всичко му е на кредит и на банките виси, на Борисов се моли за пари, а Цацаров с кафе е пил, ама всякакви обрати в страната могат да се видят всякакви политически формати !Истина или не! Куче дето БСП е заяло бял ден не е видяло! Гергов  и Борисов


Курвите са стари, а бардаците са нови и как да им повярва пак народа !
Първанов отряза свежа плът от партията столетница и си отиде по живо, по здраво! Покривалото на забравата го покри днес Гергов и се перчи и иска партията да щави и свежи мръвки като лешояд да къса !

Но това не е щавене нито кръводаряване, това е един процес, в който се пресява зърното от плявата и двуликият червен Бог филипопулският Янус вместо да ощави столетницата просто ще и събере бълхите и въшките, и тези, които само кръв са пили и истински верни не са били !
Та Корнелия Нинова засега гледа Троянският кон на Бойко Борисов в партията и скоро пак ще заиграе метлата !
Защото таз промяна означава край на донорство и паразити !
Първо изхвърчаха ромските формати и политическите хамелеони, после разни движения и НПОТА, след това дъртите комуняги, но не тези верни до гроб, а онези дето са се ояли !

Така червената метла скоро пак ще заиграе и едно си Гергов знае, а друго кака ти Корнелия си бае, а на финала редиците на червената армия ще се стегнат като само предстои онези делегати и селски тарикати дето на всеки избори са със смешни резултати както Корнелия да ги изклати !
Казала е тя, че ще прави промяна и тази промяна народа я чака долу на мегдана ! Дали двуликият Гергов ще свърши мръсната работа на кака ти Корнелия или е време да се вихри червената метла?
Клетва за вярност или кой от къде е, за щото предателите са навсякъде – цял живот бил на червената хранилка, а на финала на ГЕРБ под чердака, егати Юнака !

Като Гергов има много във всяко село и градец, но трябва обаче здраво да се пипа и веднъж завинаги да се знае, че куче дето БСП е заяло бял ден не видяло !
Едно двуликия забрави, че в ГЕРБА няма наши, няма ваши, а там има една едничка цел – да се граби и който от където може да захване !
Сега на Червеният Янус си мисли на два стана да тъче, ала Борисов на бавен огън ще го опече и просто трябва време да го оберат!
Вярно е, че айзберг за ден не се топи, но този повярвайте ни ще изгори !
Като хрътка ходи по телевизии и радиа да лае, но помнете куче дето БСП е заяло бял ден не е видяло !


От; fakenews.bg

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *