Истина или не! Конгресът на ГЕРБ с хайвер от “байкалска щука”

Истина или не! Конгресът на ГЕРБ с хайвер от "байкалска щука"

Пир по време на чума!  Конгресът на ГЕРБ с хайвер от “байкалска щука”и масло от аржентинска секвоя…
ГЕРБ направи конгрес за 17 млн., има хайвер от “байкалска щука” и масло от аржентинска секвоя…
17 милиона лева струва  конгрес на управляващата партия ГЕРБ, научихме от наши хора във фирми по организация на подобни мероприятия.

3000 делегати не просто са доведени в София, но това е станало при доста луксозни условия – всички са настанени в 4 и 5 звездни хотели на ол-инклузив за 3 дни.
Има и културна програма с екскурзоводи из столицата, транспортът със специални автобусчета също е за сметка на партията.
Самото мероприятие също е организирано без пестене като е ангажирана една от най-скъпите зали в града – “София Експо център”. На всеки делегат е раздаден пакет с материали, който обаче не е само листовки и хартия с речите. Има и 32 гигабайтова флашка с всички презентации в електронен вид.

Делегатите са обгрижени и откъм храна. Три коктейла са предвидени – сутрин, обед и вечер.
На тях ще има не само стандартното папкане, но и деликатеси. Със сигурност се знае, че е направена поръчка към специализирана фирма, която доставя хайвер от “байкалска щука”. Това е около 6 пъти по-скъпо от популярния “черен хайвер”.
Има поръчка и за масло от “аржентинска секвоя”. Това е изключителен деликатес, сервира се основно на събития като “Формула 1” в Монако и връчването на наградите “Златна Палма” в Кан.Конгресът на ГЕРБ с хайвер от "байкалска щука"

Засега не е ясно какви са количествата от тези скъпи ястия и дали те са за всички делегати, или само за ръководството.
Като цяло обаче, целта на конгреса е да успокои и да вдъхне увереност на партийния актив, който става все по-притеснен, че по места народът масово го плюе и хули, и партийците ги е страх да се показват по улиците и на публични събития.

Т.Н.

Заб.: Тъй като става дума за хранителни продукти, които са екзотични и неизвестни, то преди да ползвате такива, проучете добре. Нямаме никаква представа какво точно е въпросният хайвер и въпросното масло. Внимавайте!
Източник: bgtrollnews.blogspot.bg

Истина или не е това но ако е вярно е кощунство !

Сайтът за фалшиви новини не съществува и ако четеш това ти просто сънуваш ГЕРБ са бедна партия !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност