Истина или не ! Кой даде толкова власт в ръцете на Петър Христов?

Истина или не ! Кой даде толкова власт в ръцете на Петър Христов?

КОЙ ГО УБИ ИЛИ КАКВО ГО УБИ ?
Въпросът е кой даде толкова власт в ръцете на Петър Христов, това намекна Георги Вълев от Велико Търново ! Няма как един бизнесмен да не е чувал за дейността на друг бизнесмен по високите етажи на престолният град! Според Вълев Петър Христов е бил на върха на хранителната верига образно казано и той там е нямал естествени врагове !

На практика истинските мотиви за това ужасно престъпление трябва да се търсят там където са парите ! Защото власт и пари са двете страни на една монета, но кой е дал монетата на Христов, ами Цветан Цветанов и ГЕРБ ! Петър Христов е бил притеснен в последните си дни, че от ДАНС тече проверка по негов адрес и все пак той е имал свой хора в системата и те са го предупредили ! Кой управлява ДАНС, ами правителството ! Кой от правителството има тесни интереси във Велико Търново, ами екзекуторът на ГЕРБ – самият Цветанов ! Ако тези подмятания на Георги Вълев не са вендета то става страшно за всички, който са получили политическите индулгенции от Цветанов !

ГЕРБ и Цветанов първо признаха близостта си с Христов, а после се разграничиха от него ! Но дори малко истина да има в думите на Вълев то убиецът няма да бъде открит, защото там където е истинският извършител на това ужасно престъпление никой няма да го търси, поне не сега ! Един ден знае ли човек може истината да изплува на брега ! Едно обаче е ясно чувството за безнаказаност води до беззаконие!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност