Истина или не! Кирил Стаменов е бил нападнат !

Истина или не! Кирил Стаменов е бил нападнат !


На стената си оз.полк. Кирил Стаменов написа:

Аз повече няма да пиша, правя колажи, карикатури на управляващите ни малоумници! Няма смисъл, те откраднаха държавата на българите! Ще ги бия, убивам, унищожавам тези хлебарки, които съсипаха България докато дишам! Само да чуя и видя гербаджия … Децата ми внуците ми, приятелите също … Прошка няма да има, продажници на Родината ни, на живота ни, крадци и бандити! Ще пускам стари вицове, ще разказвам за съседката, съседа, по интересно ще е … Идва Видов ден, не вденахте ли бе, тъпаци! Не искам да си мърся повече перото с изроди и олигофрени! Майната ви, малко ви остава! оз.полк. Кирил Стаменов.

Какво се случи, че един от най-острите критици в социалните мрежи направи такъв завой в политиката си? Ние от fakenews.bg чисто виртуално ще разсъждаваме малко по темата:

1. Бойко Борисов му е дал 1 000 000 000 долара преведени в анонимна сметка на Кайманите !

2. ченгетата на Цветан Цветанов са го репресирали до толкова, че той се отказва от каузата в животът си и заедно с агенти на ЦРУ са го инжектирали със серуми и са му прилагали нечовешки мъчения !

3.ГЕРБ са му пратили мутри за да го стреснат и да спре !

Ние от fakenews.bg залагаме на отговор 3, но за изненада на мутрите, които били два джипа са попаднали на „оз.полк.” думичките, които са поставени пред името му и той като такъв е обучен да реагира в такива ситуации! СИКаджията по стар манталитет обича да съветва силово, но не са познали този път освен, че са хвърчали зъби и имало голям кютек, мутрите са били заловени, документите им са преснети и номерата на двата джипа са записани, случаят се изяснява, но по принцип всичко е ясно ГЕРБ са решили да се саморазправят по нерегламентирани начини със всички, които пишат против тях !

Дори вчера на главният редактор на fakenews.bg му откраднаха телефона и естествено днес бяхме заети да спираме и да пускаме телефони, но след като всички са запланувани пазете се Ви казваме ! Ние минахме с един откраднат телефон, но оз.полк.

Кирил Стаменов освен заплахите по телефона си е навехнал и ръката, но все пак трудно се плюят зъби, макар и да са били на мутра на главата !
Хора пазете се, ГЕРБ са в предсмъртна агония нищо, че не го показват личи си по делата им – краде се като за последно, мачка се като за последно, пазете се, че май наистина им е за последно !

Няма да Ви поучаваме с мъдрости от типът, че „ранената змия хапе най-силно“ или че „преди зазоряване е най-мрачно“, но едно Ви казваме – пазете се и Господ да Ви пази!
Наистина им е за последно !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност