Истина или не Йорданка Фандъкова: Вече правим ремонти от ядивен асфалт, ако не ви харесва – изяжте го!


Истина или не Йорданка Фандъкова: Вече правим ремонти от ядивен асфалт, ако не ви харесва - изяжте го!Вече правим ремонти от ядивен асфалт, ако не ви харесва – изяжте го!
А СЯ ДА ВИ ВИДИМ КАТО ТОЛКО ЗНАЕТЕ – Столичният кмет Йорданка Фандъкова запуши устите на критиците си.


След поредния низ от улични ремонти, изглеждащи на доста места като извършени от пияни деца в час по трудово, критиките към градоначалството продължиха във вече традиционния дух на присмех и обвинения в нехайство, корупция и/или шизофрения.

„Асфалтът, от който са направени ремонтите тази година е ядивен. Като не ви харесва, изяжте го!“ – заяви съвременната Мария-Антоанета.
Фандъкова поясни, че нейната партия ГЕРБ от години е обвинявана, че асфалтът не се яде и ето сега вече се ядял. Относно качеството тя сподели, че ако някой може да поставя релси за трамвай, без да ги балансира с боклуци, нека заповяда да го видим.

„Изяжте асфалта, елате и го направете да изглежда цялостно, завършено, пипнато и качествено, а не като разтопена глазура на втасал плезир, валирана от едноок тапир в разцвета на литературния си талант. Щом знаете как – опитайте се!“ – призова Фандъкова, такова едно надъхано все едно влиза във врачанска дискотека.
Източник:nenovinite.com


Всички публикации в този сайт са плод на Вашата фантазия, Фалшиви новини не съществуват

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *