Истина или не! Истината за Бойко Борисов от устата на Батето + ВИДЕО

Истина или не! Истината за Бойко Борисов от устата на Батето + ВИДЕО Стефан Пройнов


Батето за Бойко Борисов е шпионин на Американците ! Архивни кадри за Истината за Бойко Борисов !
Така от паркинг охранител та като доносител – доносник за правителството на САЩ Бойко Борисов се издига до сегашните си висоти докато страната му се унищожава, а той продължава да управлява !

Всички знаем, че Иван Славков – Батето бе откровен пич, лека му пръст и не една истина е споделил за Този Бойко дори го е наричал и деб*л, но така става в страната щом управляват ни агенти на Америка и техните доносници !
Не се чудете защо нямаме нито царство ни държава управлява Ви пъдаря дето до вчера пазел коли на мутри и на политици, а днес раздава порциите във властта, но за всички ще си остане тиквата от паркинга !

Така, истина или не, чуйте думите на Славков Вие добре:
„До вчерашно пъдарче Ви управлява и затова на този хал е таз държава“!
И ако народът не се освести Бойко до една година всички ще ни намести и то така, че лека му пръст при Батето ще ни прати и ще си царува с Американските тарикати дето им слугува, а народа мизерува !

Затова народе се вразуми и пъдарчето на паркинга пак изхвърли или от бедност, глад и нищета си умри !
За мъртвите или добро или нищо, а за живите Бойко е решил пак нищо !
За Батето кажи Амин !

От:fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност