Истина или не ! Избори в АДА

Истина или не ! Избори в АДА


На игрището на Бистришките тигри силна топка удря Борисов в тъпата тиква и той пада на земята, удря си повторно главата и нещо се случва Борисов ни жив, ни умрял, а душата му се възнася горе. Свети Петър го поглежда и казва „не си за нас, много си греховен“ и така Бойко хваща асансьора за ада и там Дяволът го чака и вика „ела ми бре, толкова съм доволен от теб, толкова души ми прати, че половината АД те познават по име даже!Избори в АДА

Абе много си популярен тук !
Но аз не търпя конкуренция и ще ти заделя за теб специално казан и ще бъдеш заключен“!

Бойко си помислил „те от БСП не можаха да ме заключат, че този ли“? Бойко обаче казал „няма как да стане, това трябва да се направят избори и тук да се гласува дали да бъда в Ада заключен, или да бъда върнат на белият свят“?

Все пак душата на Борисов имала връзка с Белият свят, защото медици се борили за животът му в момента !
Дявола се изсмял и веднага се навил, защото Адът е негов и той контролирал всичко в него !

Започнали избори – половината гласували за Дявола, другата половина за Бойко, защото те му били яли попарицата и не искали той да е в Ада, защото и на онзи свят нямало да има отърване от него !

В последните минути изведнъж Борисов извадил един списък с 700 000 души и казал на Дявола, че тези от десет години гласуват за мен, бройте и тях !

– Ама така не може, казал Дяволът – Може, казал Бойко, аз с тях БСП преборих, а тази Корнелия е по-голям дявол теб !
И така Дяволът се видял в чудо, че е бил победен на своя територия и да не загуби авторитетът си някак си щракнал с пръст и Борисов отворил очи в Пирогов !

Бойко въздъхнал, лекарите също, Цветанов казал на милиционерите да си приберът оръжието, което било насочено към лекарите и се спуснал към Бойко с думите „ох Боже, жив си“! Бойко потъркал потното си чело и му отговорил „какъв Бог бе, борих се със самият Дявол в ада, ама добре че извадих оня списък с мъртвите души, че го тръшнах и него“!

„Спокойно шефе, за следващият път ще го увеличим, че толкова народ има за оня списък !

Ти Корнелия победи камо ли Смъртта !
Покойните избиратели са не по-малко опасни от спокойните избиратели“ казал Цветанов.

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.