Истина или не! Евроизлагателство или оргазмът на третия пол

Истина или не! Евроизлагателство или оргазмът на третия пол


Оргазмът на субектът от третия пол започна !

Гарантираното председателство на ГЕРБ е факт!

Ръчкането в ребрата на БСП с вотът на недоверие също ще е символично! ГЕРБ са в екстаз и еуфория, предстой главозамайващ оргазъм на вождът на третите полове !

Къпем се в слава и шампанско се лее, фойерверки и конфети по политическият небосклон!
Европредседателството се превърна в национално предателство! Нима всички европейски международни договори са над нашата конституция и ето как политическата проституция на третите полове !

http://blife.eu/третият-пол-се-появи-официални-бланк/

Днес те Ви лъжат, отдавна има формуляри по малки градчета и общини Ви питат кой пол сте Вие?
Тези международни договори кой ги подписа – Русия, Гърция или пък целият ислямски свят !

Сега ми обяснете как ще се възпроизвежда третият пол?
Това е изродяване на една нация, което го няма никъде в природата, няма го в нито една религия, няма го освен като хермафродитни същества, които процентно могат да се квалифицират като мутация или грешка на природата! Грешка на природата да, но грешката не трябва да се налага като модел, норма или да бъде рамкирана за нормалност !

Борисов 3 заедно с дърпащите бабички се изродиха в третият пол, който се опитват да го прекарат според някои, според други вече е прекарано !
Виж сайтът!
Абе хора не стана ли малко извратено, а ?
И така, ако продажниците, извратеняци не приемат третия пол то автоматично им спират парите от БХК, „Америка за България“ и „Отворено общество“!

И така шепа извратеняци герберасти и други с различни страсти за шепа пари са продали страната, но не те са страната, а хората в нея – мъже, жени и май други! Този сайт не съществува, всичко в него се осланя на лъжи, а интернет е плод на Вашата фантазия!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност