Истина или не! Доклада на ЕК е фалшива новина!

Истина или не! Доклада на ЕК е фалшива новина!

Фалшива новина
Цветан Цветанов би трябвало да квалифицира докладът на ЕК за фалшива новина, защото е изготвен критично за управлението на ГЕРБ още повече той е изготвен и от ЕНП – техните коалиционни партньори !

Дали Европа обръща гръб на ГЕРБ или всичко е цветя и рози у нас всеки сам може да прецени, но едно трябва да е ясно, че всичко, което е казано против хунтата на ГЕРБ е фалшива новина !
Всичко казано за паралелната държава на Мафията е фалшива новина !
И ако в някои държави има министерство на истината то в България има правителство на лъжата !
Все пак да не забравяме, че Цветан Цветанов е най-компетентният политик в страната, които е канен във всички студия и телевизии и болшинството от държавните медии се изказват позитивно САМО за него !
Ние от fakenews,bg не сме платени нито получаваме пари от правителството, ние се радваме на ЛЪЖАТА точно толкова колкото и на Истината, защото понякога е добре, че е лъжата за да си кажем истината, нали ?
Факт е обаче, че ГЕРБ правят последен опит със закона за разследване на приватизацията за да покажат на Брюксел, че те работят против корупцията по високите етажи !
Ще разследват приватизацията, а техните сделки за концесии по 100 години не ли е вид приватизация ?Истина или не! Доклада на ЕК е фалшива новина!

А отдаването на концесия на водите на България не е ли престъпление против нацията ни?
За едно е прав Бойко Борисов, че в парламента има хора занимаващи се с наркотици и разпространението им и това са ГЕРБ и Обединените патриоти, защото всички сме наркомани в тази страна, защото водата е най-големият наркотик и към нея оставаш пристрастен от първата глътка до краят на животът си, а те дават на концесия българските води !
Този сайт не съществува, а Цветан Цветанов е най-Убавия, а у ГЕРБ са най-НЕдебилните същества !
Както се казва в един филм „истината е някъде там“, но за Цветанов всичко е фалшива новина!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност