Истина или не! Докато има бели пари за черни дни ще има и черни дни!

Истина или не! Докато има бели пари за черни дни ще има и черни дни!

Бели пари за черни дни ще има и черни дни!
Бойко Борисов е бесен – ще изтрепя всички червени бабички до крак“!

ГЕРБ получават информация постоянно от цялата страна във всеки град! Във всяка централа постъпват сигнали всяка минута, че червените бабички и червените дядовци щъкат навсякъде получили си парите за рентата !

В банките опашки, старци отварят депозитни сметки, други подновяват депозити, а трети получават лихвата по предходните от изминалата година !

Този лош материал се стяга да векува, така наречените бели пари за черни дни !
Колко по-черни дни може да създадем, си мисли Бойко Борисов, но е факт арендаторите дават парите от рентата и този лош материал в момента притежава средства, с който не само тази Коледа ще посрещнат, но и за другата ще имат!

Това е недопустимо, си казва Цветанов, докато са живи тези бабички и дядовци ще е жива и БСП, а докато има опозиция нищо не е по мед и масло и все ще има кой да ни тормози, но ние сме властта, ние управляваме и вместо да се наслаждаваме постоянно ни вкарват в обяснителен режим кой кум, кой сват, кой суджук ял и кой за хубавата риба вода е пил !

И така паника тресе ГЕРБА, че толкова много пари, толкова много бабички се канят да векуват и всичко това не се внася в техните каси, а тези на банките не че не и тях не можем да ограбим, но след КТБ не е толкова лесно и с другите банки !
Та бели пари за черни дни докато има черни дни това е !

Истина или не е това, но банките са пълни с пенсионери и не да теглят, а да внасят не по вноски на заеми, а да отварят депозити! Ало измамниците също са започнали масирани кампании и затова от МВР не казват нищо по темата и не предупреждават старите хора точно сега !
Може би и те се надяват на бонуси !
ГЕРБ овладяха мръсните пари, овладяха Еврофондовете, овладяха и парите на мафията дори овладяха и виртуалната валута, но белите пари още не са и това ги вбесява !
Това е фалшива новина и този сайт не съществува !

От:fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност