Истина или не! Доказателството от къде идва думата ГЕРБЕРАСТ

Истина или не! Доказателството от къде идва думата ГЕРБЕРАСТ стефан пройнов
Fakenews доказаха, че Бойко е гей и от там идва думата ГЕРБЕРАСТ !

Коментар във Фейсбук доказва от къде идва думата ГЕРБЕРАСТ! Да си ГЕРБЕРАСТ звучи гордо!
Това става ясно от постът на Иван Иванов от който не става ясно дали е Пасивен или активен Гей, но със сигурност става ясно, че той е горд от това, че е обърнал нещата в себе си !

Но когато си си сложил логото на ГЕРБ вместо твоята снимка и си показал, че гласуваш с номер 11 на последните избори вече остава кисело-соленият привкус, че говориш от името на ПП ГЕРБ, а те не всички са горди като Ванката или Ваня, но всички в ГЕРБ са по образ и подобие на своят създател Бойко Борисов и евроатлантическата ориентация на партията им !Бойко е гей

Да си Гей звучи Гордо според гледната точка на един ЧЛЕН на ГЕРБ ! Вижте коментарите под поста!ГЕРБЕРАСТ
Сега някой може ли да ни преведе от герберастки език какво означава абревиатурата ЕПМ!

Аз се гордея, че не съм от ГЕРБ, а за другите един милион гласували за Бойко Борисов и ГЕРБ мога да кажа, само че им предстои свободно използване на лубрикантни масла за доказване на лоялността си към най-гордият Гей в партията !

Бойко е гей и всички станаха такива !
Никой до сега не оспори това, че лидерът на ПП ГЕРБ Бойко е гей, но явно това става заразно !
Статията е адресирана към Иван Иванов или Ваня и неговият лидер Бойко Борисов гея или бея на тази група наречена герберасти !
Моля Ви господа герберасти, не сквернете хората с хомосексуална ориентация! Живеем в модерно общество и всеки има право да бъде такъв какъвто е щастлив, но прекаленото политизиране и експониране не е лицеприятно на никого !
Прекаленият гей и Бойко не е драг !