Истина или не! Вижте как се ОСРА Божидар Димитров +ВИДЕО

Истина или не! Вижте как се ОСРА Божидар Димитров +ВИДЕО


Борис Анзов към Божидар Димитров Борис Анзов се обърна от Москва към Професор Божидар Димитров да не АКА там по нашите културни мостове!

ПО повод изказването на Божидар Димитров по адрес на Мария Захарова Борис от „Медия Мост“, който е в партньорска програма и с медийната група на Булпресс у нас публикува видео, в което тегли една македонска на професора! Историкът прави анализ и коментар на думите на Мария Захарова като я нарече „пикла без цици“!

От години професорът възпроизвежда скандали за да бъде в медийното пространство и с натегачество и дупелизане се подмазва на властта, която управлява !
Според сайтът: skandalno.net

“Ченгето от ДС отива с бутилка водка на гости в квартирата на Димитров. След като вкарали малко алкохол, двамата подхванали приказка. Божидар Димитров се похвалил, че проф. Александър Фол иска да го направи свой асистент.
След няколко часа, вече на пияна глава, студентът написал, че желае да стане сътрудник на ДС. За бойно име си избрал Кардам.Божидар Димитров получавал всеки месец заплата от 900 лева”.

Този нагаждащ се субект, който използва методиката на чернодробният метил в природата да се вкопчва и да смуче облаги за себе си е манталитет на съществуване !

Все пак е писал писма до Държавна Сигурност с молба да бъде приет в структурите им като се клел във вярност към Родината си! Онази Държавна Сигурност в онези времена когато от Русия казваха какво да стане в България, а днес забравил кой го е откърмил веднага запя американска песен и започна да плюе по Русия !

Продажникът си е продажник – днес продава едните, утре другите ! Когато историците започнат да правят скандали не е добре за страната ни, защото История не се пише с лъжи, а с факти !

А когато един мъж обижда жени без повод и особено красиви жени това едно комплексирано и недостойно поведение !
И накрая ще завършим с това, че след като професорът доносник и агент провокатор твърди, че е прочел много книги би трябвало да знае, че за книгата не се съди по кориците, а по нейното съдържание, а да говори за Захарова за външността и и да я квалифицира по този груб и недостоен начин целящ само и единствено да я обиди в личен план може да се разтълкува само като една долна грубиянска постъпка, която излага Родината ни, а не само него !

Но в последните години има една тенденция, в която който е във властта и се облагодетелства от нея трябва да доказва публично, че служи на САЩ и това доказателство е публичното им отричане от Русия и оплюване на другият лагер !

Ние от fakenews.bg осъждаме тази липса на дипломатичност и слугинажът на професора осъждаме долното му поведение, но го разбираме като една кукла на конци, че той няма право на личностна позиция !

Веднъж доносник си остава винаги такъв, но жалко, че Ние трябва да градим културни мостове с другите народи, но с културата на такива можем само да загубим !
Когато историците започнат да създават фалшива история мястото им е не в музеят, а във фалшивите новини !

Истина или не е това и дали е фалшива новина или истина всеки сам преценява, но да се изсереш на моста на „Медия Мост България“ има право Борис Анзов да псува!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност