Истина или не! Бойко Борисов спаси живот

Истина или не! Бойко Борисов спаси живот


Премиерът Бойко Методиев Борисов спаси живот, но това не бе афиширано ! Вижте видеото, в което се Борисов обяснява как може да спасят много човешки животи !
Този магистрален подем в страната може да доведе хляб до селата, но не става ясно от думите му към кой села има постъпи от магистралите, а това е друга тема !Бойко Борисов спаси живот
Борисов е ял картофи домашни от неговото семейство на връх Никулден и така той е спасил животът на един шаран ! Всички виждаме как Премиерът на страната ни е силно притеснен за оцеляването на материала и дава съвети дори ! След като изхарчиха 17 милиона за пленум на ГЕРБ с хайвери и деликатеси днес думите му в това интервю се препокриват идеално с думите на Цветан Цветанов:
ЛЕВСКИ Е НИЩО В СРАВНЕНИЕ С БОЙКО!

На Борисов разчитаме да спаси България, а не на стари „герои“!
И така това интервю доказва, че Бойко Борисов от години спасява народът Български ! Фалшивите новини като тази например създават погрешно впечатление за Бойко Борисов, че той не е Лош нито е бил Мутра, няма нищо общо със СИК, нито пък нещо го свързва с 141 показни убийства докато е бил главен секретар !
Спрете веднъж завинаги да си мислите, че той изтребва собственият си народ като затваря болници и спират клинични пътеки, а това с фалшивите лекарства е също фалшива новина, ако не вярвате попитайте лидера на ВОЛЯ ! Няма Европа на две скорости, а това с паралелната държава си го измисли онази Корнелия Нинова ! Мафията в страната ни не съществува и Цветанов никога никого не подслушвал !

Полицията ви пази, не ви гази като всичко е медийна манипулация Няма демографски срив – раждат се бебета вярно по-малко, но „заради евроатлантическите ценности, че просто медицината е виновна като не са открили начин мъжете да забременяват“, казва Бойко, „като много опити са направени, но за съжаление неуспешни и аз опитах не става, ако не вярвате питайте онзи кмет от Симитли“!
Българите са мързеливи за това нямаме икономика, но сега внасяме работна ръка от Украйна, Сирия, Пакистан, Ирак и други държави ! Магистралите са важни, но хората не го разбират, че за да влезем в Европа трябва да си оправим пътищата „ШЕНГЕН ОЗНАЧАВА СВОБОДНО ПРЕМИНАВАНЕ НА ХОРА И СТОКИ !
Това с хората го покрихме, Елена Йончева го доказа, но заради изоставането с магистралите няма от къде да минава стоката и заради това не ни искат в Европа!

Не признаваме Арменският Геноцид, а вие ми говорите за Български, няма такова нещо !
Не сме спирали големите енергийни проекти на Русия, а те просто не харесаха нашата оферта !
Всичко е наред, държавата е стабилна само фалшивите новини мътят мозъците на хората, но те имат влияние на 20% от хората, а другите са да кажем по-дебилен материал !

Не сме най-бедните в Европа и няма такова нещо като 3,4 милиона под прага на бедността, а това е само статистика, добави той !
Има много инвалиди – 860 000, а те много пара дърпат от държавната и там ще се оправим тази зима !
Вдигаме стандарта, да спрат да се оплакват, вдигаме цената на тока, на водата и с 20% горивата и храните !

Ето как ще скочат и всички постъпления в хазната – по-високи данъци и повече пари за усвояване !
Това е фалшива новина и този сайт не съществува, такова интервю Борисов не е давал и всичко това е плод на Вашето въображение !
А фалшивите новини са като фалшивите политици, факт съществуват !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност