Истина или не! Америка спаси България от турско робство!

Истина или не! Америка спаси България от турско робство!


Америка спаси България от Турско робство – това е една истина за която днес никой не говори!
Никой не говори днес, но утре всички ще го знаят!
Благодарение на Голямата Любов на Бойко Борисов с Ердоган тласната от ДОСТ и извратената им връзка с ДПС продадоха всички национални проекти свързани с Русия на Ердоган!

И така Ердоган нахлува в Сирия, Ердоган нарушава безцеремонно суверенитетът на другите държави и води война с кюрдите ! Как така изведнъж бизнесът подшушна в ухото на Путин да не се меси !
И така Русия изостави някак си кюрдите, изостави България, изостави и Сирия, изостави всички май? И така след като приключи с кюрдите кой би спрял Ердоган да нападне и Гърция и България?

Русия я няма, нали?
И така кой ще ни спаси от второто Турско робство – присъствие – съжителство по неволя? Турско робствоРусия има прекалено много бизнес интереси с Турция, а когато парите говорят човешките съдби нямат значение!

Армия нямаме, патриоти нямаме, граждански общества нямаме, а управляващите са послушни еничари на Ердоган !
И така кой, ако не Америка ще спаси България? И докато недрата на майка България дават злато на САЩ, Канада и Австралия има надежда!
Докато има Американски бази у нас, има надежда за нас !
Затова Ви казвам един политик не дойде у нас от Русия !

И ако наистина е имало атентат по Ердоган то ще има втори или трети някой ден !
И ако до вчера в учебниците пишеше, че Русия ни е спасила от Турско Робство, но не акцентират, че е било и за пари !
То в новите учебници внуците ни ще четат, че САЩ ни е спасила, народе разбери !
Това е една измислена история и не е новина, но може да един ден да се окаже истина ! Всичко това, което четеш е плод на въображението ти и този сайт не съществува, а интернет е една заблуда !
Изпратено на редакционната ни поща!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност