Ганьо бае, че народът кръвен данък плаща и си трае

Ганьо бае, че народът кръвен данък плаща и си трае Стефан пройнов


Та Ганьо си бае, а народът се изнизва един по един на групи, на талази и един ден няма да има кой дори политиците да мрази!
Днес младежите избират само един изход за спасение и това е терминалът !
Това е един вид кръвен данък Ви казува Ганьо и за 500 години съжителство и плащане на кръвен данък за последните 27 години сме платили с два милиона повече данък, но от правителството на ГЕРБ са забелязали надвишените цифри и са решили да ги възобновят и така всичките ни граници са отворени ! От Европа също споделиха, че ще спомогнат за възстановяване на баланса и ще ни изпратя няколкостотин хиляди единици !
Този Борисовски е договорил още толкова освен с Меркелската и с Ердогановецът и затова пустата и ограда не се строй, а тя не е пуста в действителност.
Движението през нея е по-голямо отколкото през магистрала Хемус, а и магистралата е на дупки като оградата, но това е друга тема !
Днес Ганьо си бае, а народът нехае, че децата му напускат страната без да поглеждат назад и отиват да работят ангария на други страни, да слугуват за едното парче хляб и да могат да изпратят някой лев на болните си майки и бащи, да си гледат децата по скайпа и как растат у Фейсбукът !

Данъкът е кръвен, но за него никой не говори, освен че имали демографска криза, статистически числа и данни според, които 2030 година България ще се превърне в Булгаристан и край с нашата родина, ако някой иска да се върне ще трябва да кандидатства сигурно за виза !

Та Ганьо си бае, а народът си трае и докато си трае нацията се топи и България изчезва, но чудя се тези политици с къв акъл така народът си морят и без капка срам говорят за конкретни мерки за национални стратегии като прокудиха младите, кадърните и можещите?
Бунтарите са по затворите, а другите са болни, стари и мизерстват, на ръба на оцеляването са и как пак този народ си трае !
Никой не е пожален от данък кръвен и това е най-голямата трагедия в страната и на политиците са в чужбина децата и е вярно, че са в елитни училища, в скъпи имения с охрана и пари в лукс се къпят с народната пара УСВОЕНА от всички нас, но какво да се прави народът ни е обявен за ликвидация и на ход е Американска приватизация. Всичко Българско и родно е на концесия нали, а народът пак си трае!

Дадохме водите, златото си, планините, дадохме си въздуха и земите, децата си изнесохме в чужбина и какво ни остана ни кажете?
Културата ни е забранена, Историята ни е подменена, лекарствата ни и храната ни е менте, а народа пак си трае!
Нека Ганьо си бае дето се казва Ганьо бае, кервана си върви и през терминала минава и не ще се върне вече от Американските земи тук !
Селата опустяха, градовете и те няма кой да работи, няма кой да твори, няма кой да сложи цвете и на гробовете ни дори !
Та така Ганьо си бае, а народът му нехае !

ДОБРЕ, ЧЕ Е ЛЪЖАТА ДА СИ КАЖЕМ НЯКОЙ ДРУГА ИСТИНА !

АВТОР: Ганьо

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност