Ганьо бае в Асеновград

Бай-Ганьо Ганьо бае в Асеновград Стефан Пройнов


Ганьо бае на протест в Асеновград Върви наш Ганьо, а пред него Перата протестува, вее знаме като пешкир без да има прът да се държува, без да има ГЕРБ да се вее гордо, а просто носи го като пешкир и един вид това си е подигравка си казува Ганьо, но нали защитата на националният трибагреник е дълг на всеки още, ако се казуваш „патриот“ трябва с почит тази светиня, това е знаме не пешкир да го вееш за сеир!Ганьо бае в Асеновград Перата

„Та накрая на булеварда дето се вика махалата седяха строени органите на реда, органи много“ вика си Ганьо, ама ред няма!
Та така без ред и всеки вика и крещи, а едни с мотори вдигат шум до небесата и стряскат се насън на ромите децата !

Тук в тази какафония ми намирисва, че е поредната ГЕРБ рапсодия, в която съм попаднал и аз не съм като онези на който викат педер@с, но и гледам митинга не е от хора, а стадо и ги водят неколцина дето да са пред камерите все и в ефир са готови на всякакъв сеир !
Това им стига и затова сигурно с журналисти се закачат и ги подвикват и ги предизвикват даже и на двубой !
Ганьо си върви и си бае, туй тук е на ГЕРБ театрална постановка с гостуващи актьори дето търсят все живи декори, дето пеят по ноти на Борисов изсмукани из под нокти !
„Динко и Низамов и някои други с мотори яхнаха вълната и обърнаха нещата и така се контролират всички протести в страната си“ вика Ганьо и това е !

Казват имало е провокатори и честно да Ви кажа не видях такива дето да казват „оставка“, не видях такива дето да искат правителството в тази държава да си изпълни функцията за която е избрана, не видях и политици, нямаше ги патриотите дори, но може би, защото баби нямаше на протеста, уви !
Върви си Ганьо и си бае, а тук келепир няма и никой няма да си купи нещо от торбата да направим ние алъш вериш.

Тука някакви се вдигат да протестуват, всичко е по ноти и хиляди запяха „българи юнаци“ и като стигнаха онези със сините калпаци тоз дето вика „циганите на сапун“ първи се обърна и каза „хайде към центъра“ и така тези Българи до преди малко като орловци се оказаха в позиция на овци.
Да ме прощават всите дето бяха там, ама използваха ги за параван !

А зад паравана никой не попита 200 000 000 заем как си одобриха, никой не попита за милионите от НДК, никой не попита какво става в таз страна? Тук Ганьо си бае и няма опозиция само командирована полиция верно тази дето се кани да протестува, че не им е платено за дето от години протестува на фирма ГЕРБ и те така !
„Единственото хайдушко в страната си остана наденицата от рекламата“ си вика Ганьо бае и се чуди и се мае как тоз народ ще има революция като живее в една извратена ГЕРБОВА полюция и то от заплата на аванс или с пенсия на някой ограбена и пребита баба !
Та ромовете са персона нон грата докато се гласува под строй в гетата, а тези дето се пишат патриоти време е да ги осигуряват като проститутки заедно с рокерите и онези с униформите с каски дето и те заради едната пара родината си да продадат са гетови сега !

Та както пееше един певец плешив „не ми говорете за пряка Демокрация нито за закон и конституция, всичко е проституция“!
Ганьо бае, а Борисов и опозицията си трае !
Медиите обработиха обществената маса, приковаха вниманието на не една овца, а кучетата си лаят, стадото си върви за Борисов и Симеонов келепира си върви !

Да пием по една бира казваме Ви !
От политика няма пара освен, ако не те казуват Динко или Перата, ама и те да знаят, че това е от ден до пладне докато Борисов падне !

Източник: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност